Skrovas hvite strender
Nyt en dag som øyværing i vakre Skrova
DAGSTUR TIL SKROVA

Avreisested:
Svolvær ferjekai, Svolværveien 91, Svolvær.

Avgangstid:
Dagstur kl 09:00 retur kl 15:45                                      Kveldstur kl 15:00 retur kl 21:10

Reisetid:
Ferjeturen tar 35 minutter

Program (eksempel lørdag):
09:00  Ferjeavgang fra Svolvær
09:35   Kaffe                                                                                     
10:30   Lokale opplevelser på egen hånd                                13:00    Lunsj på resturant Fotobrygga
15:45    Ferjeavgang fra Skrova
16:20    Ankomst Svolvær
 

PILOTPRIS 399- /BARN 299,-

Inkludert:
  • Ferjereise Svolvær - Skrova - Svolvær

  • Kaffe i Heimskrova, utendørs fotoutstilling, hvite strender, livet på kaia, Skrovafjellet

  • Skrovatapas og dessert på restaurant Fotobrygga

  • De beste tipsene til lokale opplevelser med kart

Skrova er et sprell levende fiskevær midt i Vestfjorden. Vi inviterer deg til en dag som øyværing.

Båtturen ut til øya tar bare en halvtimes tid, og allerede fra avgang Svolvær byr dagen på store naturopplevelser. Kritthvite strender, havørn, Vestfjorden og storslått utsikt over Lofoten.

Øya er liten og det er tett mellom opplevelsene. Sandstrendene finner du på østsiden av øygruppen. Du følger en fin kjerrevei til strendene. Det ligger et kart med billetten din. Du kan også ta en fottur til Skrovafjellet (259 moh). Eller du kan ta en rusletur mellom husene i Værret.

Vi synes den store utendørs fotoutstillingen er spektakulær, og derfor har vi laget et kart slik at du skal finne alle spotene. Et høydepunkt er utstillingen "Tunnelsyn",  en fotoutstilling  over 100 års Skrovahistorie, i øyas eneste tunnel. Se også sops.no

Øya er liten men det er mye å få med seg. Derfor kan det være praktisk å leie en øysykkel. Du finner de moderne syklene på kaia bak Ellingsens lakseslakteri. Du finner også en  digital kulturvandring som du kan laste ned. Eller du kan rett og slett nyte livet på kaia. Dagen vil uansett gi deg mange inntrykk.

Senere inviteres du til bords på Fotobrygga, det lokale samlingsstedet. Historien sitter i veggene i det gamle sjøhuset og menyen er solid forankret i Skrovas sjømattradisjoner. GoLocal byr på lokale spesilaliteter og det beste Skrova og Fotobrygga kan tilby.

Med GoLocal reiser du på egen hånd. Vi har forberedt reisen for deg slik at du kan nyte turen og opplevelsene som venter. I billetten får du den informasjonen du trenger og GoLocals kart med tips til hva du bør gjøre. Billetten innholder også kontaktinformasjon til GoLocals ambassadør i Skrova. I kartet har vi tegnet inn hele den utendørs fotoutstillingen og du finner veien til noen av de vakre hvite strendene i Skrova.

Du får selv finne ut hvor mye du rekker før bordet dekkes på Fotobrygga. 

Bestill

Bestill tur: